Tijdelijke opslag Helmond

Tijdelijke opslag in Helmond nodig? Dan is Easiebox de oplossing voor jou! Bij ons huur je flexibel een ruimte die bij je past. En dat al vanaf 1,64 excl. btw per dag. Of je nu een particulier bent die op zoek is naar opslagruimte ivm de verkoop van je huis. Of omdat je als bedrijf tijdelijk extra magazijnruimte nodig hebt omdat jouw magazijn volstaat. We zijn flexibel en scherp geprijsd. Ook kun je gebruik maken van onze gratis aanhanger en tegen betaling gebruik maken van onze verhuisbus.

Een ander voordeel is dat je naast onze opslagmogelijkheden, ook gebruik kunt maken van onze vervoersservice. Wij kunnen je helpen met het vervoer van- en naar de tijdelijke opslag in Helmond. Meer weten over de mogelijkheden qua vervoer? Bezoek dan de website van Verhappen Transport.


We zijn niet alleen flexibel qua looptijd, maar ook qua grootte van de ruimtes die we bieden qua opslag. De plekken variëren in afmeting waarbij grote kasten, partijen kantoormeubilair of zelfs de inhoud van een hele garage tegen een aantrekkelijk tarief veilig opgeslagen kan worden. En dit alles op maar 2 minuten afstand van het centrum van Helmond!

Klein


Vanaf €1,64 excl. btw per dag


Oppervlak:
7 m²


Afmeting:
283 cm X 235 cm


Inhoud:
16 m³


Type woning:
Kleine woning of appartement, hobby’s

Middel


Vanaf €4,92 excl. btw per dag


Oppervlak:
14 m²


Afmeting:
600 cm X 235 cm


Inhoud:
33 m³


Type woning:
Eengezinswoning

Groot


Vanaf €9,- excl. btw per dag


Oppervlak:
29 m²


Afmeting:
1230 cm X 235 cm


Inhoud:
67 m³


Type woning:
2 onder 1 kap woningen


Weet je niet precies hoeveel ruimte jouw spullen in beslag nemen? Wij staan je graag telefonisch te woord om jou te helpen zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wacht niet langer met de tijdelijke opslag van jouw spullen en neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!