Inboedelopslag Helmond

Je inboedel opslaan in Helmond omdat je woning verkocht is en je jouw nieuwe woning nog niet in kunt? Sla dan tijdelijk jouw inboedel op bij Easiebox. Ook als je spullen tijdelijk kwijt moet vanwege gezinsuitbreiding kan het opslaan van spullen interessant zijn totdat je een geschikte woning hebt gevonden.

Heb je jouw huis verkocht of aangekocht via vb&t Makelaars? Dan profiteer je ook nog eens van 25% op de eerste maandhuur. Leuk meegenomen toch?!


Heb je je woning verkocht, maar moet je tijdelijk ergens anders verblijven voordat je je nieuwe woning intrekt? Of heb je veel spullen verzameld, maar kan je er (nog) geen afscheid van nemen? In beide situaties weet je even niet wat je met je spullen moet doen. Een inboedelopslag van Easiebox is dé oplossing om jouw spullen op te slaan! Bij Easiebox huur je goedkoop al vanaf 1,64 excl. btw per dag!

Klein


Vanaf €1,64 excl. btw per dag


Oppervlak:
7 m²


Afmeting:
283 cm X 235 cm


Inhoud:
16 m³


Type woning:
Kleine woning of appartement, hobby’s

Middel


Vanaf €4,92 excl. btw per dag


Oppervlak:
14 m²


Afmeting:
600 cm X 235 cm


Inhoud:
33 m³


Type woning:
Eengezinswoning

Groot


Vanaf €9,- excl. btw per dag


Oppervlak:
29 m²


Afmeting:
1230 cm X 235 cm


Inhoud:
67 m³


Type woning:
2 onder 1 kap woningen


Inboedelopslag voor een vaste prijs

Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten met elk een andere inhoud: klein (kleine woning/appartement), middel (eengezinswoning) en groot (2-1 kap woning). Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om in te schatten hoeveel ruimte jij nodig hebt om je spullen te bergen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jou telefonisch te helpen met het bepalen van de geschikte ruimte.

LET OP: Heb je jouw huis verkocht of aangekocht via vb&t Makelaars? Dan profiteer je ook nog eens van 25% op de eerste maandhuur. Leuk meegenomen toch?! Wacht niet langer met de inboedelopslag van jouw spullen en neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Vraag hier direct je offerte aan!